Rijswijk in beeld!

Welkom bij Beeldbank Rijswijk, met foto’s van toen en nu. Deze beeldbank wordt bijgehouden door medewerkers van Museum Rijswijk. 

Gebruik de zoekfunctie om materiaal te vinden: een straat, gebouw boerderij of meer...  U kunt zoeken op één of meerdere woorden, de naam van een fotograaf of een specifieke datum of uitgave.

Op alle foto's kunt u reageren.  Weet u meer over een foto? U kunt helpen door Beeldbank Rijswijk aan te vullen met ontbrekende gegevens. Doordat u zelf commentaar, herinneringen en andere informatie kunt toevoegen krijgt de site meer waarde voor u en andere gebruikers. Vragen of opmerkingen? Deze zijn altijd welkom. Neem contact op met de webredactie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Bezit u foto's die een aanvulling zijn op dit bestand? Wij kunnen ze inscannen en plaatsen.

In de studieruimte van het Museum vindt u lokale informatie. Volg ons ook op twitter via @historyswijk. 

Contact

Deze beeldbank wordt onderhouden door medewerkers van de studieruimte in Museum Rijswijk.  Deze is gevestigd op de etage van de nieuwe vleugel van Museum Rijswijk, Herenstraat 67, 2282 BR.

De toegang is gratis.

. Een lift is aanwezig.

De openingstijden zijn:  dinsdag, woensdag, en donderdag, steeds van 11.00-17.00

Vrijdag op afspraak.

Tel. 070 3903617 -  toestelnummer 208

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Meer informatie vindt u op de website van Museum Rijswijk.

twitter: @historyswijk

Het Museum is bereikbaar met onder andere HTM bus lijn 23 (deze stopt ook bij Rijswijk N.S.) , en de  tramlijnen 1 en 15.

Uitstappen: halte Herenstraat.

Voor meer informatie vindt u op onze website.

 

 

Over Beeldbank Rijswijk

Auteursrechten

Alle rechten, waaronder de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van het op Beeldbank Rijswijk gepubliceerde materiaal, berusten bij of worden beheerd door Museum Rijswijk. Dit met uitzondering van materiaal dat door derden aan Beeldbank Rijswijk ter beschikking is gesteld en dat met toestemming van de rechthebbende op Beeldbank Rijswijk is opgenomen.

Het is niet toegestaan informatie of beelden van Beeldbank Rijswijk te kopiëren of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 

Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk.  Tel. 070 3903617 tst. 208

Bestellen afbeeldingen

Via de Beeldbank kunt u gedigitaliseerde afbeeldingen uit de collectie van Beeldbank Rijswijk opzoeken, bekijken en eventueel bestellen. Reproducties van afbeeldingen worden naar keuze als foto of als digitaal bestand geleverd.

Voor levering van foto’s voor commercieel gebruik is publicatierecht verschuldigd. Dit is afhankelijk van het soort gebruik.

U kunt per email contact met ons opnemen over de tarieven. 

 

Zodra u uw bestelling, onder vermelding van het nummer van de gewenste afbeelding  heeft geplaatst, ontvangt u (per e-mail) een bevestiging met daarin instructies over de wijze van betaling. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk na betaling verstuurd.

U kunt er -in overleg- vanzelfsprekend ook voor kiezen de foto's op te halen. Mocht u van mening zijn rechten op bepaalde afbeeldingen te kunnen doen gelden, neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Beeldbank.

Rechten

Wij hebben al het mogelijke gedaan om rechthebbenden op de afbeeldingen te achterhalen. Mocht u van mening zijn rechten op bepaalde afbeeldingen te kunnen doen gelden, neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: Beeldbank.

 

Bezoek ook de website van Museum Rijswijk.

Disclaimer

Alle rechten, waaronder de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van het op Beeldbank Rijswijk gepubliceerde materiaal, berusten bij of worden beheerd door Beeldbank Rijswijk. Dit met uitzondering van materiaal dat door derden aan Beeldbank Rijswijk ter beschikking is gesteld en dat met toestemming van de rechthebbende op Beeldbank Rijswijk is opgenomen. Het is niet toegestaan informatie of beelden van Beeldbank Rijswijk te kopiëren of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Contact

 

Rijswijks Historisch Informatiecentrum, 

Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk. Tel. 070 3903617

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @histoRyswijk