Rijswijk in beeld!

Na 30 april 2018 is deze website niet meer in gebruik. In een andere vorm komt Beeldbank Rijswijk echter wel weer terug!  Zoekt u foto's, dan kunnen wij u mogelijk toch van dienst zijn. neem daarvoor contact op met Museum Rijswijk . Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Welkom bij Beeldbank Rijswijk, met meer dan 12.000 foto’s van toen en nu. Deze beeldbank wordt aangevuld  door medewerkers  en vrijwilligers van Museum Rijswijk. 

Gebruik de zoekfunctie om materiaal te vinden: een straat, gebouw boerderij of meer...  U kunt zoeken op één of meerdere woorden, de naam van een fotograaf of een specifieke datum of uitgave.

Op alle afbeeldingen kunt u reageren. Weet u meer? Dan kunt u ons helpen. Aanvullingen kunt u plaatsen in het vak onder de afbeelding. Doordat u zelf commentaar, herinneringen en andere informatie kunt toevoegen krijgt de beeldbank meer waarde voor u en andere gebruikers. Uw vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Neem contact op met de webredactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Foto-ochtenden in de "Onderwatershof". 
U bent van harte welkom bij de maandelijkse  foto-ochtenden in "De Onderwatershof",  Van Vredenburchweg 26 te Rijswijk. De eerste dinsdag van de maand projecteren wij deze  op een groot scherm. In 2018 zijn de eerstvolgende bijeenkomsten gepland op 1 mei en 3 juli.  Aanvang 10.30, einde ca. 11.45 uur.

Bezit u foto's die een aanvulling zijn op ons fotoarchief? Wij kunnen ze inscannen en plaatsen. In de studieruimte van het Museum vindt u aanvullende lokale informatie over tal van onderwerpen uit de geschiedenis van Rijswijk.

 

Contact

Studieruimte2IMG 1499 3

 

 

 

 

 

 

 

Deze beeldbank wordt onderhouden door medewerkers van de studieruimte in Museum Rijswijk,  gevestigd op de etage van de nieuwe vleugel. Ons adres:  Herenstraat 67, 2282 BR.

De toegang is gratis.

. Een lift is aanwezig.

De openingstijden zijn:  dinsdag, woensdag, en donderdag, steeds van 11.00-17.00. De vaste medewerkers kunnen afwezig zijn.

Voor specifieke vragen raden wij u aan vooraf een afspraak te maken!

Tel. 070 3903617 -  toestelnummer 208

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Meer informatie vindt u op de website van Museum Rijswijk.

Het Museum is bereikbaar met onder andere HTM bus lijn 23 (deze stopt ook bij Rijswijk N.S.) , en de  tramlijnen 1 en 15.

Uitstappen: halte Herenstraat.

Meer informatie vindt u op onze website.

 

 

Over Beeldbank Rijswijk

Auteursrechten

Alle rechten, waaronder de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van het op Beeldbank Rijswijk gepubliceerde materiaal, berusten bij of worden beheerd door Museum Rijswijk. Dit met uitzondering van materiaal dat door derden aan Beeldbank Rijswijk ter beschikking is gesteld en dat met toestemming van de rechthebbende op Beeldbank Rijswijk is opgenomen.

Het is niet toegestaan informatie of beelden van Beeldbank Rijswijk te kopiëren of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 

Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk.  Tel. 070 3903617 tst. 208

Bestellen afbeeldingen

Via de Beeldbank kunt u gedigitaliseerde afbeeldingen uit de collectie van Beeldbank Rijswijk opzoeken, bekijken en eventueel bestellen. Reproducties van afbeeldingen worden naar keuze als foto of als digitaal bestand geleverd.

Voor levering van foto’s voor commercieel gebruik is publicatierecht verschuldigd. Dit is afhankelijk van het soort gebruik.

U kunt per email contact met ons opnemen over de tarieven. 

   

Zodra u uw bestelling, onder vermelding van het nummer van de gewenste afbeelding  heeft geplaatst, ontvangt u (per e-mail) een bevestiging met daarin instructies over de wijze van betaling. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk na betaling verstuurd.

U kunt er -in overleg- vanzelfsprekend ook voor kiezen de foto's op te halen.

Rechten

Wij hebben al het mogelijke gedaan om rechthebbenden op de afbeeldingen te achterhalen. Mocht u van mening zijn rechten op bepaalde afbeeldingen te kunnen doen gelden, neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: Beeldbank.

 

Bezoek ook de website van Museum Rijswijk.

Disclaimer

Alle rechten, waaronder de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van het op Beeldbank Rijswijk gepubliceerde materiaal, berusten bij of worden beheerd door Beeldbank Rijswijk. Dit met uitzondering van materiaal dat door derden aan Beeldbank Rijswijk ter beschikking is gesteld en dat met toestemming van de rechthebbende op Beeldbank Rijswijk is opgenomen. Het is niet toegestaan informatie of beelden van Beeldbank Rijswijk te kopiëren of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Contact

 

Rijswijks Historisch Informatiecentrum, 

Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk. Tel. 070 3903617

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @histoRyswijk