Rijswijk in beeld!

Welkom bij Beeldbank Rijswijk, met meer dan 11.000 foto’s van toen en nu. Deze beeldbank wordt aangevuld  door medewerkers  en vrijwilligers van Museum Rijswijk. 

Gebruik de zoekfunctie om materiaal te vinden: een straat, gebouw boerderij of meer...  U kunt zoeken op één of meerdere woorden, de naam van een fotograaf of een specifieke datum of uitgave.

Op alle afbeeldingen kunt u reageren. Weet u meer? Dan kunt u ons helpen. Aanvullingen kunt u plaatsen in het vak onder de afbeelding. Doordat u zelf commentaar, herinneringen en andere informatie kunt toevoegen krijgt de beeldbank meer waarde voor u en andere gebruikers. Uw vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Neem contact op met de webredactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Foto-ochtenden in de "Onderwatershof". 
U bent van harte welkom bij de maandelijkse  foto-ochtenden in "De Onderwatershof",  Van Vredenburchweg 26 te Rijswijk. De eerste dinsdag van de maand projecteren wij deze  op een groot scherm. In 2017 bent u welkom op 3 oktober en 7 november. Aanvang 10.30, einde ca. 11.45 uur.

Bezit u foto's die een aanvulling zijn op dit bestand? Wij kunnen ze inscannen en plaatsen. In de studieruimte van het Museum vindt u aanvullende lokale informatie over tal van onderwerpen uit de geschiedenis van Rijswijk.